Atenţie la paşaport!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Atenţie la paşaport!
Monden 20 Mai 2006 / 00:00 911 accesări 0 comentarii

Ministrul britanic de Interne, John Reid, a recunoscut că 1.500 de paşapoarte eliberate de autorităţile de la Londra au fost pierdute, anul trecut, din vina instituţiei pe care o conduce. Acesta a adăugat că cifra indică o ameliorare comparativ cu situaţia înregistrată în anii precedenţi, cînd numărul documentelor de acest tip rătăcite de Ministerul de Interne era de două ori mai mare.

Numărul paşapoartelor rătăcite anual de Ministerul de Interne a scăzut de la 3.500 la 1.500, a afirmat Reid, care a dat asigurări că serviciile de informaţii au fost sesizate cu privire la documentele rătăcite. Paşapoartele au fost pierdute după ce serviciul care le eliberează le-a trimis posesorilor lor. Un nou sistem îmbunătăţit de livrare a documentelor a determinat scăderea cu 80% a numărului de paşapoarte rătăcite.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.134 secunde