Atenție pe cine angajați! Tânără și hoață!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Atenție pe cine angajați! Tânără și hoață!

Eveniment 20 Septembrie 2018 / 09:10 766 accesări

Sub pretextul angajării la o terasă din Satul de Vacanță și a efectuării unui stagiu de probă, o tânără ar fi sustras suma de 650 de lei din vestiarul angajaților respectivei societăți, creând prejudiciu pentru trei femei.

Câteva zile mai târziu, tânăra în cauză a repetat scenariul angajării la un alt local de alimentație publică din municipiul Constanța, de unde ar fi sustras, din sertarul casei fiscale, suma de 4.500 de lei.

Polițiștii Secției 3 au identificat-o pe tânără pe raza municipiului Constanța, au reținut-o pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie audiată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, iar ulterior să o prezinte instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Din cercetări a rezultat faptul că tânăra în cauză ar mai fi sustras, în luna aprilie, suma de 20.000 de lei de la un punct de lucru al unei societăți comerciale cu profil schimb valutar din municipiul Constanța. Modul de operare al tinerei a fost asemănător, în primă fază solicitând angajarea pe postul de casieră, după care a sustras suma de bani din interiorul societății. Atunci tânăra și-a recunoscut fapta în fața polițiștilor după care a predat întreaga sumă de bani administatorului societății comerciale în cauză, între cele două părți intervenind împăcarea fără a mai exista nicio pretenție materială sau civilă a persoanei vătămate.

De menționat că tânăra în cauză a mai fost cercetată și pentru săvârșirea unei infracțiuni de șantaj împotriva unui bărbat din Cernavodă, caz instrumentat de polițiștii Biroului Investigații Criminale.12
Pagina a fost generata in 0.24 secunde