Atenție pe stradă! S-au înmulțit tâlharii minori

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Atenție pe stradă! S-au înmulțit tâlharii minori
Eveniment 24 Octombrie 2018 / 09:34 4316 accesări 2 comentarii

Urmare mai multor sesizări privind furturi pe stradă, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale și cei ai Secției 3 au identificat un minor, în vârstă de 17 ani, din Constanța, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, la data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 21.40, minorul ar fi agresat și deposedat de suma de 100 de lei o femeie, în vârstă de 32 de ani, care se deplasa pe o stradă din municipiul Constanța.

Totodată, la data de 5 septembrie a.c., în jurul orei 7.00, minorul ar fi smuls telefonul mobil al unui tânăr, în vârstă de 22 de ani, care se afla pe o stradă din municipiul Constanța.

Polițiștii constănțeni l-au reținut pe minor, pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore și l-au introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând ca la data de 24 octombrie a.c. să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Loading...

2 comentarii

gulfen 09:43:26 / 25 Octombrie 2018
frinturi de stiri

Dati dlor date concrete ! Despre ce strazi este vorba? Cum vreti sa ne aparam? Ce stire este asta? La fel si cu cotroalele OPC. Nu se precizeaza magazinul in care s-au gasit nereguli. Cum vreti sa luam atitudine daca nu avem date exacte. Nu stiu pentru ce mai dati aceste frinturi de stire.

Dolph Lundgren 16:36:24 / 01 Noiembrie 2018
romania = IADUL MAFIEI !!!

Ce face PU.LItia constanta ? ? ? Pentru ce isi incaseaza lunar salariile majoritar de peste 40 DE MILIOANE DE LEI VECHI ? ? ? Doar ca sa REGULEZE CU.RVELE constantei si sa-i ia SPAGA de la BISNITARII TIGANI ? ? ? Ce fac PORC URO rii si judeCA.CATorii constantei ? ? ? Au salarii de SUTE DE MILIOANE DE LEI VECHI FIECARE !!! PENTRU CE ? ? ? TOVARASU CIOLANIS, TOVARASU ZDRAGNEA ... cu cate MILIOANE DE EURO ati fost CUMPARATI de catre EVREII CE STAPANESC romania, de va CA.CATI zilnic pe COLONIA numita romania ? ? ?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.2067 secunde