Atenție, se asfaltează! Pe ce stradă nu trebuie să circuli săptămâna asta

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Atenție, se asfaltează! Pe ce stradă nu trebuie să circuli săptămâna asta
Social 10 Iulie 2018 / 16:07 789 accesări 2 comentarii

Dacă sperați la un trafic liniștit prin Constanța măcar seara, să știți că visele tocmai vi s-au spulberat. Începând de marți seară, încep lucrările de reparații a carosabilului de pe strada Nicolae Iorga, tronsonul cuprins între intersecția cu Bulevardul Tomis (zona Spitalului Județean) și cea cu Bulevardul Alexandru Lăpușneanu (zona Liceului de Electrotehnică și Telecomunicații). Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, lucrările se desfășoară pe timpul nopții, începând din această noapte până la sfârșitul săptămânii, pe câte un sens de mers. Asta înseamnă că circulația rutieră va fi restricționată pe sectorul de drum pe care se vor desfășura lucrările. „Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere”, spun reprezentanții Primăriei Constanța, de parcă asta ne-ar ajuta cu ceva.

Loading...
loading...

2 comentarii

Nazi 00:31:36 / 11 Iulie 2018
Opinie

Asfaltam unde era asfalt, dar unde nu este nici nu va fi

titi 08:16:02 / 11 Iulie 2018
Nazi negativistul!!!

Alooo revino pe pamant !!! Daca asfalteaza nu e bine !!! daca nu ??? iara nu-i bine !!! Daca stai la ,, DALGA DIN DEAL'' asta e !!!! :) )))))

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2497 secunde