Atenție, se oprește apa în cartierul Coiciu din Constanța!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Atenție, se oprește apa în cartierul Coiciu din Constanța!
Social 15 Noiembrie 2019 / 17:14 522 accesări 0 comentarii

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unui tronson din conducta de distribuție apă potabilă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Poporului din municipiul Constanța, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, marți - 19 noiembrie 2019, în intervalul orar09.00 - 14.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Poporului - Izvor - Biruinței - Rândunelelor - Dumitru Marinescu - Ion Roată - Poporului.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectați să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei“, se arată în comunicatul RAJA SA.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1931 secunde