Atenție, se oprește apa în municipiul Constanța!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Atenție, se oprește apa în municipiul Constanța!
Social 27 Iunie 2017 / 10:12 806 accesări 0 comentarii

Pentru executarea unor lucrări de înlocuire a conductei de distribuție apă, cu diametrul de 250 mm, de pe bd. Aurel Vlaicu, din municipiul Constanța, pe porțiunea dintre restaurantul Portofino și PECO OMV, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea de apă în seară de joi, 29 iunie, ora 23,00, până vineri, 30 iunie, ora 10,00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Aurel Vlaicu, Alexandru Lăpușneanu, Dispensarului, Aurel Vlaicu, Punctul Termic 142, precum și Satul de Vacanță-Complex Dobrogea, Peco OMV și Baza Sportivă a Universității Ovidius. De asemenea, vor avea apă cu presiuni reduse consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Dispensarului, A. Lăpușneanu, Suceava, aleea Lotus, Cișmelei, Dispensarului, precum și cei alimentați din Punctul Termic 140.

RAJA Constanța își cere scuze față de abonații afectați și îi asigură că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, roagă toți consumatorii afectați de această oprire să-și asigure rezerva minima de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.Pagina a fost generata in 0.1339 secunde