Atenție! Se prelungește traseul 5-40! Vezi până unde duce!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Atenție! Se prelungește traseul 5-40! Vezi până unde duce!
Social 27 Octombrie 2017 / 16:12 3831 accesări 2 comentarii

Dacă ești student, stai în Km 5 și înveți la Campus, nu vei mai fi nevoit să schimbi două autobuze pentru a ajunge la cursuri. Începând de luni, 30 octombrie, RATC Constanța comasează liniile 5-40 și 40C. Astfel, noua rută va lega cartierul Km 5 de Campusul Universității „Ovidius“. Timpul total de parcurgere a traseului va fi de 55 de minute pe sens, iar frecvența autobuzelor la ora de vârf, de 5 minute. Stații: Cap Linie 5 - str. Vârful cu Dor - str. Democrației - str. Meșterul Manole - str. Hatman Arbore - Șos. Mangaliei - Bif. Cumpăna - Șos. Mangaliei - bd. 1 Mai - str. Th. Burada - str. Gării - bd. Ferdinand - str. Mircea cel Bătrân - bd. Mamaia - Pescărie - Campus „Ovidius“ - Pescărie - bd. Mamaia - str. Răscoalei din 1907 - bd. Ferdinand - str. Gării - str. Th. Burada - bd. 1 Mai - Șos. Mangaliei - str. Pandurului - str. Democrației - str. Vârful cu Dor - cap linie 5. Abonamentele eliberate pentru cele două linii rămân valabile pe noua rută.

Taguri articol
RATClinii comasatecampus5-4040C
Loading...

2 comentarii

BATJOCORITUL 18:36:47 / 27 Octombrie 2017
DE INTERESELE CELOR DIN PRIMĂRIA CONSTANȚA !

SCOATEȚI, ELIMINAȚI DE PE TRASEELE CONSTANȚEI "BOMBELE / COȘCIUGELE PE PATRU ROTI", INTRODUCEȚI : MINIBUSE ȘI MADIBUSE ÎN CONSTANȚA ȘI SCUTIȚI-NE DE PREZENȚA MICROBUZELOR ÎN CARE CĂLĂTORII STAU PE SCAUNE DE COPII ȘI TOTODATĂ CĂLĂTORII STAU CA SARDELELE ÎN PICIOARE ! NUMAI PRELUNGIȚI NEMERNICILOR DE PATRONI AI MICROBUZELOR, DOCUMENTELE DE FUNCȚIONARE, CĂ MICROBUZELE SUNT O PACOSTE PENTRU OAMENI, PENTRU CĂLĂTORI ȘI TOTODATĂ LOCUITORII CONSTANȚEI SUNT BATJOCORIȚI ÎN TOATE FELURILE : MIZERIE, LIPSA PARCĂRILOR, GUNOAIELE CARE AU ACOPERIT ORAȘUL, MICROBII, VIRUȘII, BACTERIILE ȘI " COLAC PE PUPĂZĂ" PĂRINȚII SUNT FORȚAȚI / OBLIGAȚI SĂ FACĂ CONTRAR DREPTULUI LA LIBERA ALEGERE, DE A ORI DE A NU FACE VACCIN COPIILOR LOR ȘI MUUUUULTE ALTE NEMULȚUMIRI ALE OAMENILOR ! OAMENII CONSTANȚEI, VOR MINIBUSE ȘI MADIBUSE ÎN LOCUL MICROBUZELOR CARE SUNT NIȘTE MIZERII ȘI JAFURI DE MIJLOACE DE TRANSPORT ÎN COMUN !

Hollywood 05:52:54 / 28 Octombrie 2017
Ce căcat ...

... de linie este asta 5-40? E fostul autobuz 5 care a preluat și vechiul traseu de troleibuz 40? În ce an trăim?! Băi ăștia de la RATC suntem în 2017, treziți-vă și refaceți numerotarea liniilor de transport în comun, să priceapă și cineva nou-venit în Constanța, nu doar pensionarii cu gratuități care au mai prins troleul 40... Plm.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1668 secunde