Atenție! Se schimbă programul cluburilor pentru pensionari!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Atenție! Se schimbă programul cluburilor pentru pensionari!
Administrație 05 Noiembrie 2016 / 07:11 708 accesări 1 comentariu

Pensionarii care obișnuiesc să își petreacă timpul la unul dintre cluburile pentru vârstnici din Constanța trebuie să știe că începând de luni, 7 noiembrie, programul acestor centre se modifică. Dacă, în mod normal, cluburile pentru pensionari sunt deschise zilnic, în intervalul 9.00 - 20.00, de săptămâna viitoare se schimbă orarul de funcționare. Prin urmare, toate cluburile dedicate pensionarilor vor fi deschise între orele 12.00 și 19.00 (de luni până vineri), respectiv între 12.00 și 18.00, în zilele de sâmbătă și duminică. Reprezentanții Serviciului Public de Asistență Socială, care administrează aceste centre, au explicat că această modificare este justificată de faptul că mai mulți angajați care lucrează în cadrul cluburilor de pensionari au fost detașați la sediile de primire a cererilor pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinței. Prin urmare, sunt prea puțini angajați pentru a asigura funcționarea centrelor pentru pensionari de dimineața până seara. Noul program va fi valabil de luni, 7 noiembrie, până la o dată ce va fi comunicată ulterior.

Loading...

1 comentariu

Ben 08:10:07 / 05 Noiembrie 2016
Oferta de castig!

Oferta irezistibila! Senzational! Bani cu film la Hollywood! Cel mai puternic sistem! De ce mai astepti? Tinta noastra este Hollywood! Proiect B: 100% original! Fenomenul care a cuprins toata planeta! Vrei sa incepi o afacere cu tinta Hollywood? Sigur vei fi satisfacut! Vrei sa pierzi cel mai bun moment? Solicita acum detalii la adresa de email : best73gold@gmail.com

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2217 secunde