Atenție, șoferi! Beți și fără permis, în trafic!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Atenție, șoferi! Beți și fără permis, în trafic!

Eveniment 01 Octombrie 2018 / 16:16 365 accesări

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii de la Rutieră au avut de furcă cu diverși teribiliști care s-au urcat la volanul autoturismelor beți sau fără permis de conducere. Astfel, potrivit informării transmise de Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța, pe 28 septembrie, un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Iași, a fost prins de oamenii legii conducând un autoturism pe strada Dezrobirii, din Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție l-au reținut pe bază de ordonanță pe o perioadă de 24 de ore. La data de 29 septembrie, acesta a fost prezentat Judecătoriei Constanța care a emis pe numele bărbatului mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța.

La data de 29 septembrie, polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un tânăr, în vârstă de 18 ani, din localitatea Limanu, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe DJ 391, în localitatea Albești, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În aceeași zi, polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au prins un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din localitatea Corbu, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe raza localității Corbu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe 30 septembrie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, care a condus un autoturism, pe strada M.I Dobrogeanu din Mangalia, dinspre DN 39 către strada 1 Mai, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. La aceeași dată, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au oprit în trafic un bărbat, în vârstă de 35 ani, din localitatea Lazu, județul Constanța, care a condus un autoturism pe raza localității Agigea, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Nici polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu nu au stat degeaba. La data de 30 septembrie au depistat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, care a condus un autoturism pe raza localității Târgușor, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbații în cauză a fost conduși la spital pentru a li se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.12
Pagina a fost generata in 0.1474 secunde