Atentie, șoferi! Trafic îngreunat pe b-dul Aurel Vlaicu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Atentie, șoferi! Trafic îngreunat pe b-dul Aurel Vlaicu

Social 07 Iunie 2017 / 15:17 718 accesări

Pentru executarea unor lucrări de înlocuire a unui tronson din conducta magistrală de alimentare cu apă, cu diametrul de 800 mm, din municipiul Constanța, de pe b-dul Aurel Vlaicu – zona hotelului Oxford, se blochează traficul rutier pe prima bandăa bulevardului,pe sensul de mers din stațiunea Mamaia cătrePalas. Având în vedere complexitatea lucrărilor, dar și lungimea tronsonului ce va fi schimbat, 120 metri, lucrările se vor desfășura pe o perioadă de aproximativ 3 săptămâni. Astfel, în perioada 07 – 30 iunie 2017, traficul rutier de pe bulevardul Aurel Vlaicu va fi blocat pe prima bandă, intre statia Peco si restaurantul Portofino. Zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, în conformitate cu prevederile avizului eliberat de Biroul Poliției Rutiere din cadrul Poliției Municipiului Constanța.

Având în vedere îngreunarea circulaţiei pe bulevard, reparaţiile se vor efectua în regim de urgenţă.

„Ne cerem scuze faţă de participanţii la trafic din zona respectivă, dar aceştia trebuie să înţeleagă că echipele de intervenție care execută lucrarea vor face tot ce este necesar pentru limitarea acestor efecte nedorite.

Menţionăm că furnizarea de apa potabilă nu va fi afectată, tronsonul nou urmând să fie montat paralel cu cel vechi”, transmite reprezentanții SC RAJA SA.12
Pagina a fost generata in 0.2112 secunde