Atenţionare de călătorie pentru Spania, emisă de MAE

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Atenţionare de călătorie pentru Spania, emisă de MAE
Turism 01 Martie 2018 / 13:58 550 accesări 0 comentarii

Ministerul Afacerilor Externe a emis o avertizare pentru românii care călătoresc în Spania, vineri, unde va avea loc o grevă a conductorilor de tren din cadrul companiei feroviare naţionale, astfel încât vor fi anulate 106 curse de tren de mare viteză.

„Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Regatul Spaniei că, în data de 2 martie 2018, este programată o grevă a personalului tehnic (conductori de tren) din cadrul companiei feroviare naţionale RENFE, fapt pentru care operatorul feroviar naţional a decis anularea a unui număr de 106 curse de tren de mare viteză / AVE sau de lungă distanţă. Legăturile inter-regionale şi reţeaua de trenuri de proximitate (”cercanias”) vor rămâne operaţionale”, potrivit unui comunicat de presă.

Pentru mai multe informaţii şi detalii privind cursele feroviare anulate, respectiv posibilitatea preschimbării biletelor deja rezervate, se recomandă contactarea directă a operatorului feroviar, la numărul de telefon: +34912320320.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Madrid: +34917344004, şi au la dispoziţie telefonul de permanenţă al misiunii diplomatice a României în Regatul Spaniei: +34649656032.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.214 secunde