Atleta Alina Rotaru, aur la Universiada de vară de la Taipei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Atleta Alina Rotaru, aur la Universiada de vară de la Taipei
Sport 24 August 2017 / 16:52 1065 accesări 0 comentarii
Alina Rotaru s-a impus în proba de săritură în lungime (sursa foto: www.fra.ro)

Alina Rotaru s-a impus în proba de săritură în lungime (sursa foto: www.fra.ro)

După cele patru medalii obținute în concursul de gimnastică artistică, prin Larisa Iordache, două de aur, la individual compus și sol, și una de bronz, la bârnă, și prin Andrei Muntean, bronz la sărituri, delegația României și-a mai trecut în palmares încă două medalii la a 29-a ediție a Universiadei de vară de la Taipei (Taiwan),

Atleta Alina Rotaru a câștigat aurul în finala probei de săritură în lungime, cu 6,65 metri, depășindu-le pe Nektaria Panayi (Cipru), 6,42 m, și pe Anna Buehler (Germania), 6,38 m. După ce a ratat primele două sărituri, Alina Rotaru a sărit 6,41 metri la a treia încercare, iar performanța care a propulsat-o pe primul loc a fost reușită la a cincea săritură.

În finala probei de aruncare a greutății, Andrei Gag Gag a ocupat locul al treilea, cu 20,12 metri, rezultat obținut la a doua încercare. Pe primul loc s-a clasat Francisco Belo (Portugalia), cu 20,86 m, urmat de Konrad Bukowiecki (Polonia), cu 20,16 m. În calificări, Gag a reușit 20,45 metri, cea mai bună aruncare din ambele grupe preliminare.

Citește și:

Larisa Iordache, încă două medalii la Universiada de varăPagina a fost generata in 0.1666 secunde