ATOM 2019. Constanța devine capitala ortopediei și traumatologiei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
ATOM 2019. Constanța devine capitala ortopediei și traumatologiei
Sănătate 13 Iunie 2019 / 19:05 450 accesări 0 comentarii

Cadre medicale renumite, din țară și străinătate, participă în această săptămână la conferința ATOM 2019, găzduită în sediul Facultății de Medicină din cadrul Universității „Ovidius“, aleea Universității, nr. 1, Corp B.

Evenimentul, creat de Asociația Traumatologilor și Ortopezilor din Moldova (ATOM) cu peste 20 de ani în urmă, este în premieră organizat la Constanța. Timp de 3 zile, lectori valoroși, din țară și de peste hotare, dar și asistenți medicali specializați în ortopedie și traumatologie vor aborda teme variate care vor reflecta experiențe valoroase. Evenimentul se va desfășura la sediul Facultății de Medicină din cadrul Universității „Ovidius“ din Constanța.

Printre cei care vor lua cuvântul în cele trei zile ATOM 2019 se află prof. dr. Pol Rommens,Prim-Președinte al BELGIAN TRAUMA SOCIETY, șeful Departamentului de Ortopedie și Traumatologie din cadrul University Medical Center, Johannes Gutenberg - University din Mainz, Germania. Departamentul pe care îl conduce este considerat Centru de Traumatologie de nivel I. Un alt invitat este prof. dr. Florin Ramadani, de la Wels-Grieskirchen Klinikum, Austria, care va ȋmpărtăşi din experiența sa privind anatomia artroscopică a genunchiului, instabilitatea patelară şi reconstrucția artroscopică a LIA. Mai multe detalii despre lectori dar și despre programul conferinței găsiți pe pagina http://eventsdesign.ro/atom/.

ATOM 2019 a luat startul astazi, cu un curs atractiv pre-conferință, care împreună cu conferința, vor fi creditate de către Colegiul Medicilor din România, cu puncte E.M.C.

Conferința, care reunește la Constanța elite ale ortopediei și traumatologiei, este organizată, pe plan local, de echipa din cadrul Secției clinice ortopedie - traumatologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sfântul Apostol Andrei” Constanța. Co-președinții conferinței sunt dr. Alexandru Octavian Șerban, medicul șef al clinicii și Ș.L. dr. Bogdan Obadă, medic primar Ortopedie - Traumatologie.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.2333 secunde