Au fost remediate majoritatea avariilor electrice provocate de condițiile meteo severe

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Au fost remediate majoritatea avariilor electrice provocate de condițiile meteo severe
Social 01 Mai 2019 / 15:56 244 accesări 0 comentarii

Echipele E-Distribuție Dobrogea și ale contractorilor societății au remediat majoritatea avariilor provocate de condițiile meteo severe din seara zilei de 30 aprilie - vânt puternic cu aspect de vijelie (fenomene de tornadă), care au afectat funcționarea rețelei de distribuție de energie electrică inclusiv prin căderea de vegetație sau alte corpuri străine peste liniile electrice.

În ziua de 1 mai, la ora 10:00 se mai înregistrau avarii care afectau parțial alimentarea localităților Modelu - jud Călărași și Mihail Kogălniceanu (Hagieni), jud Ialomița, precum și o parte a zonei industriale a municipiului Călărași.

Echipele intervin, de asemenea, pentru remedierea deranjamentelor colective și individuale și vor rămâne pe teren până la restabilirea alimentării cu energie electrică pentru toți clienții aflați în zonele afectate de fenomenele meteo excepționale.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.181 secunde