Au început înscrierile pentru sesiunea de toamnă a admiterii la UMC

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Au început înscrierile pentru sesiunea de toamnă a admiterii la UMC

Educație 21 Iulie 2022 / 12:42 817 accesări

Universitatea Maritimă din Constanța a dat startul înscrierilor pentru sesiunea de toamnă a admiterii, pentru programele de licență ale celor două facultăți, Facultatea de Navigație și Transport Naval și Facultatea de Electromecanică Navală.

Până pe 24 septembrie 2022, candidații își pot depune dosarul la sediul UMC sau pe platforma dedicată admiterii, pentru locurile rămase vacante în urma sesiunii de vară.

"Îi așteptăm începând de astăzi pe toți cei care nu au reușit să se înscrie în prima sesiune a admiterii, la sediul central al universității sau pe platforma dedicată. Pentru locurile bugetate rămase vacante, candidații își pot încărca dosarul pe platforma digitală a universității, urmând ca pe 26 septembrie să se desfășoare concursul de dosare", a declarat rectorul Universității Maritime din Constanța, prof. univ. dr. ing. Violeta Vali Ciucur.

Pentru locurile bugetate, criteriul de departajare a candidaților va fi media de la Bacalaureat, iar pentru ocuparea ultimului loc se va ține cont de nota obținută la Matematică, la Examenul de Bacalaureat.

Totodată, până pe 26 septembrie, cei care doresc să-și continue studiile universitare, se pot înscrie la programele de master ale UMC, media finală fiind calculată prin cumularea mediei de licență și a mediei anilor de studii, în proporții egale. În cazul mediilor identice, media anilor studiilor de licență va face diferența între candidați.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.164 secunde