Au întâmpinat „colindătorii” în Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Au întâmpinat „colindătorii” în Constanța

Eveniment 31 Decembrie 2018 / 11:00 672 accesări

Jandarmii au surprins treisprezece persoane care ofereau spre vânzare 11739 obiecte artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice(petarde), fără a deţine autorizaţie şi fără a îndeplinii condiţiile prevăzute de lege.

Duminică, 30 decembrie, a.c., între orele 12.00-16.00, două echipaje de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile “Tomis” Constanţa, au desfăşurat acţiuni punctuale în zona Big, Tomis III, Eden, CET și Casa de Cultură, unde au surprins treisprezece persoane care comercializau produse pirotehnice. Cei treisprezece, cu vârste cuprinse între 28 şi 59 de ani, din Constanţa, doreau să vândă persoanelor din zonă, 11739 obiecte artizanale şi de distracţie pe baza de amestecuri pirotehnice (petarde).

Pentru obiectele pirotehnice, „comercianţii” nu aveau autorizaţie şi nici nu erau inscripţionate clasele din care fac parte.

Au fost întocmite actele de constatare pentru fapta de comercializare către persoanele fizice a obiectelor artizanale şi de distacţie pe bază de amestecuri pirotehnice fără a îndeplinii condiţiile prevăzute de lege. Actele şi petardele urmează a fi înaintate la Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase al I.P.J Constanţa, pentru continuarea cercetărilor.

„Vom întâmpina ”colindătorii” și astăzi“, se arată în comunicatul primit de la Gruparea Mobilă „Tomis“ Constanța.12