Au pedalat pentru o cauză nobilă. Cu banderole negre la brațe...

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Pentru a ajuta Spitalul de Urgență Constanța Au pedalat pentru o cauză nobilă. Cu banderole negre la brațe...
Sănătate 01 Noiembrie 2015 / 18:54 1157 accesări 0 comentarii

Zeci de tineri au pedalat pe 1 noiembrie pentru o cauză nobilă, la Constanța. Au purtat banderole negre la braț, reprezentând doliu față de tinerii care au murit în tragicul eveniment de la clubul „Colectiv“. Cea mai mare unitate sanitară din județ - Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei” (SCJU) Constanța - are șansa să primească ajutor din partea Asociației ”Dăruiește Aripi”, cea care a gândit un proiect pentru reconstrucția și modernizarea Secției de terapie intensivă nou-născuți a SCJU.

Astfel, pentru a strânge fondurile necesare, asociația, în parteneriat cu Club Ciclism Bilal 2000, a organizat o cursă de ciclism în scop caritabil. Cu mic, cu mare au pedalat în dimineața de duminică, punctul de plecare fiind Sala Sporturilor Constanța. ”Clubul Bilal a auzit despre proiect și a vrut să realizeze o cursă de ciclism în Constanța, de fapt o plimbare cu bicicleta, și toți participanții să susțină în acest fel proiectul și împreună să putem să strângem donații la fața locului pentru a realiza cât mai curând ceea ce ne-am propus”, a declarat, la conferința de presă de promovare a evenimentului, organizată recent, președintele Asociației ”Dăruiește Aripi”, Alina Vasea. La punctul de plecare au fost amenajate un podium special pentru sesiuni foto și o urnă mobilă pentru strângerea de fonduri.

DONAȚII Se pot face donații online accesând link-ul: http://daruiestearipi.galantom.ro/fundraising-pages/view?organization_subdomain=daruiestearipi&id=1894 sau direct în urna mobilă de la fața locului. Acest proiect este cel de-al doilea al asociației ”Dăruiește Aripi”, primul, realizat cu succes, fiind cel al construcției Centrului medical de zi ”Focus”, din incinta Policlinicii nr. 1 din SCJU, centru pentru diagnosticarea, tratarea și monitorizarea copiilor bolnavi de cancer din zona de Sud-Est a României. Mai multe detalii despre proiectele ”Dăruiește Aripi” puteți afla pe www.daruiestearipi.ro sau pe facebook.com/AsociatiaDaruiesteAripi.Pagina a fost generata in 0.1426 secunde