Autobuzele RATC, PRAF ȘI PULBERE! Imagini!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Verificări ale Protecției Consumatorilor

Autobuzele RATC, PRAF ȘI PULBERE! Imagini!

Social 20 Martie 2018 / 14:16 2982 accesări

Cine călătorește cu mijloacele de transport în comun (autobuzele RATC) știe prea bine care sunt condițiile. Pe lângă faptul că scaunele sunt deteriorate, mânerele de sprijin sunt rupte/tocite, iarna este frig și, nu se puține ori plouă sau ninge în interior, ușile nefiind închise etanș, vara este cald de te sufoci, în lipsa sistemului de ventilație. Autobuzele sunt într-o continuă degradare și s-ar părea că nimeni nu mișcă nimic pentru a schimba lucrurile. Comisarii Protecției Consumatorilor Constanța atrag atenția reprezentanților RATC; starea deplorabilă a acestora nu poate fi contestată de nimeni.

Cine călătorește cu mijloacele de transport în comun (autobuzele RATC) știe prea bine care sunt condițiile. Pe lângă faptul că scaunele sunt deteriorate, mânerele de sprijin sunt rupte/tocite, iarna este frig și, nu se puține ori plouă sau ninge în interior, ușile nefiind închise etanș, vara este cald de te sufoci, în lipsa sistemului de ventilație. Autobuzele sunt într-o continuă degradare și s-ar părea că nimeni nu mișcă nimic pentru a schimba lucrurile.

Comisarii Protecției Consumatorilor Constanța atrag atenția reprezentanților RATC; starea deplorabilă a acestora nu poate fi contestată de nimeni. Ei au verificat mai multe autobuze RATC din municipiu. Potrivit comisarului șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Constanța, Horia Constantinescu, 90% dintre ele (autobuze) aratău jalnic, după cum se poate vedea și în imaginile puse la dispoziție de CJPC. ”În data de 13 martie, la ora 3 a.m., a fost desfășurată o acțiune de control la RATC. Actul a fost închis cu sancțiunea AVERTISMENT, dar cu măsuri de îndeplinit: curățenie, remediere defecțiuni minore și repararea defecțiunilor majore în 45 de zile”, a declarat comisarul șef-adjunct.

De asemenea, Horia Constantinescu spune că ar fi fost nejudicios să se aplice o sancțiune pecuniară, având în vedere că ar fi fost plătită din banii constănțenilor nevinovați pentru situația autobuzelor. Până la remedierea deficiențelor, constănțenii sunt transportați în condiții improprii, deși plătesc prețurile la abonamente și bilete.12
Pagina a fost generata in 0.1843 secunde