Autorii a patru furturi, reținuți de polițiștii constănțeni!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Autorii a patru furturi, reținuți de polițiștii constănțeni!

Eveniment 25 Noiembrie 2015 / 14:45 593 accesări

Patru tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, sunt cercetați de polițiștii constănțeni după ce aceștia au descoperit că sunt autorii unor furturi comise în municipiul Constanța, dar și în județ. Prejudiciul cel mai mare a fost provocat de un individ în vârstă de 21 de ani, din comuna Valu lui Traian, care a dat atacul la un restaurant din Satul de Vacanță. Oamenii legii spun că suspectul a pătruns în intervalul 8-10 noiembrie în localul închis și a sustras undițe în valoare de nu mai puțin de 50.000 de lei, dar și două biciclete, după care s-a făcut nevăzut. Când a descoperit că a fost victima hoților, proprietarul a depus o plângere la Secția 2 Poliție. Oamenii legii au pornit o anchetă și au reușit să-l identifice pe autor. Ei spun că acesta are antecedente penale. Prejudiciul nu a fost recuperat până în prezent.

Ceva mai mărunte au fost ambițiile unui adolescent de 16 de ani, care a fost prins în flagrant, în noaptea de luni spre marți, la scurt timp după ce a șterpelit un telefon mobil dintr-o mașină parcată pe strada Ecaterina Varga, din Constanța. Potrivit anchetatorilor, acesta a forțat portiera autoturismului. El a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, și prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă. În aceeași situație se află și un tânăr de 26 de ani, care a sustras, pe data de 22 noiembrie, doi acumulatori și motorină din rezervoarele unor tiruri aflate în parcarea unei firme din municipiul Constanța.

Lista cazurilor rezolvate de polițiștii constănțeni continuă cu un minor de 17 ani, din comuna Lumina, care a jefuit o casă din localitate, în noaptea de 21 spre 22 noiembrie. Suspectului i s-a reținut și o tentativă de furt comisă la aceeași dată. El a fost arestat preventiv de magistrați pentru o perioadă de 30 de zile.

Citește și:

Prinși după ce au furat 2 tone de motorină dintr-o navă ancorată în portul Cernavodă

Taguri articol


12