Autoritățile locale pregătesc reguli stricte pentru asociațiile de proprietari

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Autoritățile locale pregătesc reguli stricte pentru asociațiile de proprietari
Administrație 07 Septembrie 2018 / 17:14 2255 accesări 4 comentarii

Primăria Constanța pregătește un regulament după care vor funcționa toate asociațiile de proprietari și locatari din Constanța. În acest sens, reprezentanții autorităților locale au lansat spre informare și consultare publică un proiect de hotărâre care cuprinde o primă formă a acestui regulament. „În conformitate cu prevederile art. 7 al Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, se aduce la cunoștință publică proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind activitățile de administrație social-comunitară”, se arată într-un anunț al Primăriei Constanța. Proiectul de hotărâre poate fi consultat la sediul Primăriei municipiului Constanța din str. Amzacea, nr. 13 sau pe site-ul oficial la adresa www.primaria-constanta.ro, în secțiunea „De interes public – Transparență decizională pe Legea 52/2003”. Proiectul de hotărâre se poate obține în format electronic, pe bază de cerere depusă la sediul Primăriei municipiului Constanța din str. Amzacea, nr. 13. Potrivit prevederilor art. 7 alin. (4) din Legea 52/2003, se pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice până la data de 11 octombrie. Propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare pot fi trimise în scris prin poștă, la sediul Primăriei municipiului Constanța din str. Amzacea, nr. 13 sau prin email, la adresa asociatiiproprietari@primaria-constanta.ro. Informații suplimentare pot fi obținute la tel. 0241-488.207. Sugestiile transmise vor purta mențiunea: „Recomandare la proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind activitățile de administrație social-comunitară”.

Loading...

4 comentarii

Marian 20:42:36 / 07 Septembrie 2018
Recomandare pentru asociatiile de proprietari.

Ar trebui inclus in lege interzicerea cu desavirsire a modificarii apartamentului.intretinera onligatorie a imobilului atit in interior cit si exteriorul cladirii.spatiile destinate uscatoarelor sa nu fie folosite in alte scopuri.Interzicerea totala a practicii de a pune rufele la uscat mai sus de nivelul briului de balcon.sau la geamuri cum este azi.Cel mai important aspect este estetica blocurilor.arhitectii orasului sa stabileasca culuarea in care este vopsit blocul.Orasul trebui sa arate civilizat .toate etajele sa fie amvelopate obligatoriu nu cum sint acum.avem un oras urit neingrijit plin de gunoie fecale de ciini la scarile blocurilor coji de seminte cutii de bauturi .spatiile verzi sint transformate in parcari.masini stationate de ani de zile zac pe trotuare.

Nazi 00:13:27 / 08 Septembrie 2018
Opinie

Pentru Marian la mulți ani de ziua numelui legat de mesajul transmis iti recomand sa te muți in Primăverii nu uita ca trăiești in Constanța oraș format din oameni veniți din toată țara puțini sunt acei care sunt de 3-4 generații in Constanța. Iar la cum se aplică legea la noi totul va fi la fel ca inainte.

Dinu 16:46:05 / 08 Septembrie 2018
Primaria

Ati terminat spatile verzi orasul arata ca ( o floare)? ramasese asociiatile de propietari.aprop a mai ramas vrun metru patrat de spatiu verde nevandut din mamaia si constanta

klm 21:31:03 / 08 Septembrie 2018
Pentru Marian

Mai fraiere, deja sint caderi de citeva ore ale transformatoarelor ce alimenteaza blocurile, daca si-ar cumpara toata lumea uscatoare electrice de rufe ar lua instalatiile ENEL foc in fiecare zi. Asadar lasa lumea sa usuce rufele in mod ECO.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2652 secunde