Autoturism căutat de autoritățile din Italia, descoperit de poliţiştii de frontieră constănţeni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Autoturism căutat de autoritățile din Italia, descoperit de poliţiştii de frontieră constănţeni

Eveniment 07 Iunie 2021 / 13:26 527 accesări

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Midia au descoperit un autoturism căutat de către autoritățile din Italia, care era în posesia unui cetăţean român.

În data de 04.06.2021, acţionând în baza unor informații, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Midia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate în zona de competenţă. Astfel, pe raza municipiului Constanţa, a fost identificat un autoturism, marca Audi, model Q7, în posesia unui cetăţean român în vârstă de 34 ani, cu domiciliul în judeţul Constanţa.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează cafiind semnalat bun căutat pentru confiscare,alertă introdusă de autorităţile din Italia.

La cercetări, posesorul autoturismului a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că mijlocul de transport este căutat de către autorităţi.

Autoturismul, evaluat la peste 127.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei pentru continuarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii detăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.336 secunde