Autoturism de lux căutat de autorităţile din Germania, descoperit de poliţiştii de frontieră constănţeni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Autoturism de lux căutat de autorităţile din Germania, descoperit de poliţiştii de frontieră constănţeni

Eveniment 13 Martie 2023 / 14:50 777 accesări

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperitun autoturism de lux, marca AUDI A8, fabricație 2013, căutat de autoritățile din Germania, aflat în posesia unui cetăţean român.

În ziua de 11.03.2023, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate, ocazie cu care a fost descoperit un autoturism marca AUDI A8, în posesia unui cetăţean român, în vârstă de 21 de ani, identificat pe raza localității Valu lui Traian, judeţul Constanța.

În urma verificărilor specifice și a cooperării operative cu autoritățile europene, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figureazăca fiind semnalat cabun căutat în vederea confiscării,alertă introdusă de autorităţile din Germania.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 125.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii defurt,urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.Ştiri recomandate

12