Autoturism de lux căutat de autoritățile din Germania, descoperit de poliţiştii de frontieră constănţeni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Autoturism de lux căutat în Germania, descoperit de poliţiştii de frontieră constănţeni

Eveniment 06 Mai 2021 / 12:16 531 accesări

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un autoturism căutat de către autoritățile din Germania, la volanul căruia se afla un cetăţean turc.

În data de 05.05.2021, acţionând în baza unor informații, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate în zona de competenţă.

Astfel, pe raza localităţii Valul lui Traian, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au identificat un autoturism de lux, marca Audi, model SQ7, înmatriculat in Germania. Având suspiciuni cu privire la provenienţa acestuia, maşina a fost oprită în localitatea Făclia, judeţul Constanţa, pentru verificări.

Astfel, poliţiştii de frontieră au identificat două persoane de sex masculin, un cetățean turc, în vârstă de 50 ani, conducătorul autoturismului și un pasager, un cetățean roman în vârstă de 71 ani.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează cafiind semnalat bun căutat pentru indisponibilizare,alertă introdusă de autorităţile din Germania, chiar în acea zi.

La cercetări, conducătorul autoturismului a declarat că el era şoferul autoturismului, pentru că trebuia să-l transporte în Turcia, din Germania.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 541.200 lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă pentru continuarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii detăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2522 secunde