Autoturism în valoare de 40.000 lei, descoperit de poliţiştii de frontieră

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Autoturism în valoare de 40.000 lei, căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit de poliţiştii de frontieră

Eveniment 09 Decembrie 2022 / 15:38 628 accesări

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperitun autoturism marca Vauxhall Insignia, căutat de către autoritățile din Marea Britanie, aflat în posesia unui cetăţean român.

În ziua de 08.12.2022 poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă au efectuat formalităţile specifice controlului de frontieră, asupra unui ansamblu rutier format dintr-o autoutilitară, la volanul căreia se afla un cetățean român în vârstă de 43 de ani, tractând o remorcă, pe care se afla un autoturism marca Vauxhall Insignia, înmatriculat în Marea Britanie.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figureazăfiind semnalat cabun căutat în vederea confiscării,alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 40.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii detăinuire,urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1896 secunde