Autoturism închiriat, furat din Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Autoturism închiriat, furat din Constanța

Eveniment 29 Aprilie 2019 / 19:44 451 accesări

Luni după-amiază, în jurul orei 17.45, polițiștii Secției 1 Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, persoană necunoscută, ar fi furat un autoturism.

Din cercetări a reieșit faptul că victima, un cetățean arab, a închiriat un autoturism cu care s-a deplasat la un festival de pe litoral, unde s-a împrietenit cu un necunoscut, căruia i-a dat cheile de la mașină, după ce s-au deplasat la un local situat lângă Delfinariu, pentru a-și cumpăra de mâncare. Persoana necunoscută a plecat apoi cu mașina respectivă în direcția stațiunii Mamaia, fără permisiunea păgubitului.

Procedând cu operativitate, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au reușit depistarea autoturismului în cauză, în stațiunea Mamaia, în mai putin de 10 minute de la sesizare.

Deoarece emana halenă alcoolică, bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei din sânge, bărbatul refuzând să se supună inițial testului de alcoolemie.

Polițiștii constănțeni continuă cercetările, pe numele bărbatului, un cetățean tunisian de 22 de ani, fiind întocmit un dosar de cercetare penală.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1627 secunde