Autoutilitară confiscată de polițiștii locali constănțeni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Autoutilitară confiscată de polițiștii locali constănțeni

Eveniment 28 Noiembrie 2022 / 08:19 828 accesări

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au depistat duminică, 27 noiembrie, doi bărbați în timp ce aruncau dintr-o mașină deșeuri provenite din construcții. Cei doi au fost surprinși la intersecția străzii Crișului cu strada Alceu.

Persoanele în cauză au fost sancționate cu amendă în valoare de 10.000 lei, în conformitate cu prevederile OUG nr. 92/2021, art. 20, alin. 3, privind regimul deșeurilor.

Totodată a fost dispusă măsura complementară de confiscare a autoutilitarei folosite la săvârșirea contravenției.

Vă reamintim că polițiștii locali monitorizează în permanență întreg municipiul Constanța și manifestă toleranță zero față de persoanele care încalcă prevederile legale.

Vă rugăm să înțelegeți că depozitarea ori abandonarea necorespunzătoare a deșeurilor de orice fel poate produce consecințe destul de grave asupra mediului înconjurător.

Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetățenii și îi rugăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației de mediu la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro, informează Primăria Constanța.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2416 secunde