Avanpremieră dublă Independența Film: „Une vie violente” și „Le Fidèle”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Din august, în cinematografele din toată țara

Avanpremieră dublă Independența Film: „Une vie violente” și „Le Fidèle”

Cultură 26 Iulie 2018 / 15:12 1732 accesări

Curse de mașini, afaceri de familie, jafuri, oameni obișnuiți, personaje seducătoare, secrete periculoase, extremism politic, libertate, scenarii inspirate din întâmplări reale. În august, INDEPENDENŢA FILM aduce în cinematografe un thriller politic despre zbuciumata istorie recentă a insulei Corsica și un film de acțiune cu Adèle Exarchopoulos: „O viață violentă” / „Une vie violente”, un film de Thierry de Peretti, care va intra în cinematografe din 10 august, și „Le Fidèle” / „Jafuri, mașini și fidelitate fără limite”, în regia lui Michaël R. Roskam, pe ecrane din 31 august. Cele două producții pot fi urmărite împreună într-o dublă avanpremieră specială joi, 26 iulie, la Cinema Elvire Popesco: de la 18:30, „Le Fidèle”, și de la 21:00, „Une vie violente”. Bilete la avanpremieră pot fi cumpărate aici [facebook.com/events/260557688065821/].

„Le Fidèle” / „Jafuri, mașini și fidelitate fără limite” îi are în distribuție pe Adèle Exarchopoulos, cea mai tânără actriță premiată cu Palme d’Or, pentru rolul principal din „La vie d'Adèle” (2013), alături de Matthias Schoenaerts, distins în 2013 cu Premiul César pentru Cel mai bun actor.
Când Gino o întâlneşte pe Bénédicte, se îndrăgostește instant, pasional și necondiționat. Ea este implicată într-o afacere de familie și conduce mașini de curse. El e un tip destul de obișnuit, cool și atrăgător... dar ascunde un secret. Genul de secret care poate pune în pericol viața lui și a celor din jur. Pentru a-și salva dragostea, Gino și Bénédicte vor lupta împotriva sorții, a rațiunii și a propriilor slăbiciuni.

Ce te-ar face să lupți pentru ceva care pare deja pierdut?

Lansat în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția, prezentat la Toronto IFF 2017 și parte din selecția oficială a BFI London Film Festival, „Le Fidèle” / „Jafuri, mașini și fidelitate fără limite” va avea premiera în cinematografele românești în 31 august. Joi, 26 iulie, va rula în avanpremieră la Cinema Elvire Popesco, de la 18:30.
Aici puteţi vedea Trailerul filmului: https://bit.ly/2KycISZ

„O viață violentă” / „Une vie violente”, un thriller politic despre zbuciumata istorie recentă a insulei Corsica, va intra în cinematografe din 10 august, distribuit de Independența Film. Un tânăr educat alege calea extremismului politic. Unde poate duce un drum pavat cu violență, cruzime și moarte? Cu o poveste inspirată din întâmplări reale, „O viață violentă” / „Une vie violente”a fost proiectat în premieră în cadrul Săptămânii Criticii la Cannes, în 2017.
În ciuda amenințărilor cu moartea care îl urmăresc, Stéphane decide să se întoarcă în Corsica pentru a asista la înmormântarea prietenului său cel mai bun, camarad în armată, asasinat cu o zi în urmă. Aici are ocazia să-și amintească toate evenimentele care l-au condus pe el, un mic burghez din Bastia, de la delincvență la radicalism politic și la clandestinitate.
Filmul îi are în distribuție pe Jean Michelangeli, Henri-Noël Tabary, Cédric Appietto, Marie-Pierre Nouveau și Délia Sepulcre-Nativi și este o producție Franța, 2017, ce va avea premiera în cinematografele românești în 10 august. Joi, 26 iulie, va rula în avanpremieră la Cinema Elvire Popesco, de la ora 21:00.
Aici puteţi vedea Trailerul filmului: https://youtu.be/PENUiyr6brw.

INDEPENDENȚA FILM

Cele două filme sunt distribuite în România de Independenţa Film, casă de distribuţie care promovează filme independente de referință, de nișă sau câștigătoare ale unor premii internaționale prestigioase.
Printre premierele Independența Film în România se numără: The Place (r: Paolo Genovese), Au revoir là-haut (r: Albert Dupontel, 5 Premii César. Cel mai bun regizor), In the Fade (r: Fatih Akin, Cel mai bun film străin, Globurile de Aur, 2018, Cea mai bună actriță - Diane Kruger, Cannes, 2017), Loveless (r: Andrey Zvyagintsev, Premiul Juriului, Cannes, 2017), Happy End (r: Michael Haneke), the Killing of a SACRED DEER (r: Yórgos Lánthimos, Cel mai bun scenariu, Cannes, 2017), The Square (r: Ruben Östlund) - Palme D’Or, Cannes 2017, On The Milky Road (r: Emir Kusturica), Afterimage (r: Andrzej Wajda), The Other Side of Hope (r: Aki Kaurismäki) - Ursul de Argint, Berlinale 2017, La fille inconnue (r: Frații Dardenne), I, Daniel Blake (r: Ken Loach) - Palme d’Or, Cannes 2016, Juste la fin du monde (r: Xavier Dolan) - Grand Prix, Cannes 2016, Snowden (r: Oliver Stone), Youth (r: Paolo Sorrentino) - Cel mai bun film european, 2015, Dheepan (r: Jacques Audiard) - Palme d’Or, 2015, Mommy (r: Xavier Dolan), Deux jours, une nuit (r: Fraţii Dardenne), La grande bellezza (r: Paolo Sorrentino), Nymphomaniac (r: Lars von Trier), La Vie d'Adèle (r: Abdellatif Kechiche) - Palme d'Or, Cannes 2013, The Hunt (r: Thomas Vinterberg), Amour (r: Michael Haneke) - Palme d'Or, Cannes 2012, Trainspotting (r: Danny Boyle), Amélie (r: Jean-Pierre Jeunet), Melancholia (r: Lars von Trier), Todo sobre mi madre (r: Pedro Almodóvar), In The Mood for Love (r: Wong Kar Wai), Vicky Cristina Barcelona (r: Woody Allen), Dogville (r: Lars von Trier) etc.12
Pagina a fost generata in 0.1828 secunde