Avantaje în alegerea de asigurări online RCA, Casco, pentru locuință sau de călătorie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Avantaje în alegerea de asigurări online RCA, Casco, pentru locuință sau de călătorie

Economie 02 Septembrie 2020 / 15:12 569 accesări

Lumea online este într-o dezvoltare accelerată, mai ales în contextul crizei din sănătate, care schimbă puternic obiceiurile de consum ale populației. România era oricum pe drumul spre creștere susținută în online, dar acum totul va prinde viteză mai mare. Tot mai mulți oameni se obișnuiesc să petreacă foarte mult timp pe internet și tot acolo își transferă obiceiurile de zi cu zi, de la informare la socializare și desigur shopping. Unul dintre sectoarele cu dezvoltare semnificativă în 2020 în zona online în țara noastră este cel reprezentat de vânzarea de asigurări non-viață.

Online, este extrem de simplu să contractezi asigurări auto, asigurări pentru locuință, dar și asigurări de călătorie - acestea din urmă extrem de necesare mai ales în contextul pandemiei, când este cazul de o călătorie în străinătate. Asigurarea înseamnă mai puține griji și în multe cazuri nu este doar recomandată, ci este chiar o necesitate prevăzută de legislație. De exemplu, asigurarea RCA pentru autovehicule. Cei care își doresc să fie și mai prevăzători optează pentru asigurare Casco, suplimentară celei RCA. De asemenea, obligatorie este și polița de asigurare PAD. Cu asigurarea obligatorie pentru locuință protejezi casa / apartamentul de catastrofele naturale: cutremure, inundații și alunecări de teren.

De ce online? Pentru că poți comanda o asigurare oricând, oriunde te-ai afla. Platformele de asigurări online precum www.ata-asigurari.ro sunt evident deschise non-stop. Poți verifica cele mai bune prețuri pentru asigurări ieftine de la cele mai importante firme de asigurare de pe piața românească. Verifici prețurile și alegi varianta care te avantajează mai mult. Asigurare la tine acasă este conceptul celor de la AtA Asigurări - Asistent în brokeraj. Avantajul de a colabora cu un broker de asigurări este că ai acces la toate ofertele din piață, fără a fi convins să alegi o anumită companie. Te bucuri astfel de avantajele maxime și, în plus, există o orientare mai puternică spre client, spre comoditatea acestuia, spre salvarea de timp prețios. Totul se întâmplă repede și bine.

Pe website-ul mai sus menționat, ca platformă de asigurări online, poți introduce date și poți solicita cotații, alegând asigurări auto RCA și Casco, asigurări de locuință PAD și facultative. În plus, există posibilitatea de comandă asigurare călătorie în afara țării și chiar variante de răspundere civilă pentru notari, medici, avocați, contabili.

"Proprietarii de locuințe, case, apartamente sau vile sunt obligați să încheie polița PAD 2020 emisă de Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor (PAID). Polița PAD este asigurare obligatorie a locuințelor. Asigurarea obligatorie PAD se cumpără online. În funcție de tipul clădirii și materialelor folosite la construcție, ai la dispozitie două prime fixe de asigurare pe an (10 € sau 20 €). Calculează polița de asigurare obligatorie locuință (PAD) online și află prețul de încadrare. Cotație de preț și emitere pe loc", se menționează pe ata-asigurari.ro.

Cele mai populare asigurări încheiate online sunt asigurările pentru mașină, asigurări RCA și asigurări Casco. Asigurarea de răspundere civilă auto este nu doar obligatorie, dar extrem de necesară pentru a evita orice probleme în trafic. Se poate contracta RCA ieftin online pe orice perioadă, de la o lună la un an. Este important doar să fie completate toate datele automobilului și ale proprietarului. Asigurarea ajunge la adresa dorită, rapid și sigur. Online se poate folosi inclusiv calculator RCA online.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1524 secunde