Avarie RAJA pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Avarie RAJA pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța

Eveniment 28 Ianuarie 2022 / 00:57 829 accesări

Ca urmare a avariei survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600mm, de pe bd. Al. Lăpușneanu (farmacia Catena) din municipiul Constanța, echipele RAJA efectuează lucrările de reparație pe acest bulevard.

Astfel, traficul auto va fi restricționat până pe 28 ianuarie 2022, ora 07.00, pe primele două benzi de circulație de pe bd. Al. Lăpușneanu, pe o porțiune de aproximativ 50 m – sensul de mers dinspre Trocadero spre Dacia.

Inițial, echipele de intervenție au încercat remedierea avariei cu conducta sub presiune, însă având în vedere diametrul acesteia, adâncimea la care este pozată dar șidebitul mare și presiunea din zonă, s-a impus ca măsură de siguranță întreruperea furnizării apei potabile.

În aceste condiții, până pe 28 ianuarie 2022, ora 05.00 sunt afectați de lipsa apei consumatorii din zonele:

–bd. Tomis, tronsonul delimitat de bd. Aurel Vlaicu și Al. Lăpușneanu, precum și porțiunea delimitată de bd. Al. Lăpușneanu și Petru Vulcan;

–bd. Al. Lăpușneanu, tronsonul delimitat de bd. Tomis și str. Nicolae Iorga, precum și cei de pe străzile adiacente (Tulcei, Badea Cârțan, aleea Zmeurei);

–Str. Soveja, tronsonul delimitat de bd. Tomis și strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, precum și cei din cartierele Anadalchioi și Tomis-Nord.

În vederea desfășurării lucrărilor, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților și participanților la trafic din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție deplasate la fața locului vor face tot posibilul pentru remedierea avariei și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1609 secunde