Avertizare asupra călătoriilor în insulele elene din sudul Mării Egee

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Avertizare asupra călătoriilor în insulele elene din sudul Mării Egee

Externe 30 Iulie 2021 / 09:51 691 accesări
Mykonos, foto: pixabay.com

Mykonos, foto: pixabay.com

Insulele greceşti din sudul Mării Egee au fost marcate, joi, cu culoarea roşu închis pe harta răspândirii COVID-19 a Centrului European pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor (ECDC), după o creştere a numărului de infecţii, descurajând orice călătorie care nu este esenţială în aceste insule, transmite Reuters, preluată de Agerpres.

Grupul de 13 insule include şi unele dintre cele mai populare destinaţii turistice, precum Mykonos, Santorini sau Rhodos - care împreună atrag milioane de turişti în fiecare vară.

Grecia s-a bazat pe promovarea insulelor drept locuri în care nu există cazuri de COVID ("COVID-free") pentru a atrage vizitatori în acest sezon estival. În pofida unei luni iunie care a început puternic pentru turism, incertitudinile au început să se adune cu privire la modul în care va continua şi se va încheia acest sezon turistic.

Zonele colorate în roşu închis de pe harta ECDC identifică regiunile cu risc ridicat pentru infectarea cu noul coronavirus. Aceste hărţi ajută statele membre ale UE să decidă regulile sanitare de călătorie.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1751 secunde