Aveți acasă aceste produse Mars? Nu le consumați!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Mars România le retrage de pe piață

Aveți acasă aceste produse Mars? Nu le consumați!

Social 23 Februarie 2016 / 18:36 2705 accesări

Agitație mare în industria alimentară din 55 de țări, inclusiv România, după ce s-a găsit într-un produs Mars, fabricat în Olanda, o bucată de plastic. Deși inițial s-a spus că țara noastră nu este vizată, totuși, preventiv, compania Mars România a luat măsura de retragere de pe piață a unor loturi din produsele Snickers, Mars, Milky Way și Celebrations. ”Până la această dată, Mars a primit o singură reclamație de la un consumator, iar în România nu a fost înregistrată nicio reclamație”, se arată într-un comunicat al companiei. Produsele vizate sunt miniaturi 8 g (Snickers, Mars, Milky Way), multipack 4x50 g Snickers și Mars, respectiv Celebrations 220 g și 400 g, a informat compania, în documentul citat. Produsele care fac obiectul retragerii au fost fabricate în Olanda. Toate celelalte tipuri de ciocolată distribuite de către Mars România sunt în continuare disponibile pentru achiziție și sigure pentru consum, asigură reprezentanți ai companiei. Precizăm că Mars a anunțat o retragere masivă de batoane Mars şi Snickers din 55 de țări, după s-au găsit bucăţi de plastic într-un produs al unei fabrici Mars din Olanda.

FACEȚI ASTA! Compania a anunțat că toți consumatorii care au un astfel de produs sunt rugați să nu îl consume și să contacteze Mars România, trimițând un e-mail la adresa mars@mhmr.ro sau sunând în intervalul 9.00 - 17.00 la numărul de telefon: 021 407 71 52. ”Acesta este un incident izolat și numai produsele cu detaliile de mai sus, fabricate în Olanda, fac obiectul retragerii de pe piață. Toate celelalte tipuri de ciocolată distribuite de către Mars România sunt în continuare disponibile pentru achiziție și sigure pentru consum”, potrivit comunicatului. Compania și-a asumat în mod voluntar și preventiv decizia de retragere a loturilor de produse menționate și cere scuze consumatorilor pentru eventuale inconveniente.

CONSTANȚA La Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Constanța nu a fost făcută nicio reclamație în acest sens. ”Nu am primit nicio reclamație de la vreun consumator, așa că noi nu ne vom implica în retragerea produsului. Dacă este o retragere voluntară, compania respectivă se ocupă exclusiv de acest lucru”, a explicat, pentru ”Telegraf”, purtătorul de cuvânt al CJPC, Lucian Lungoci.

Compania a anunţat iniţial o retragere de produse în Germania, iar ulterior, în alte şase ţări, Olanda, Marea Britanie, Belgia, Franţa, Italia şi Spania. Roel Govers, un purtător de cuvânt al Mars în Olanda, a declarat ulterior pentru AP că măsura vizează 55 de ţări. Între produsele vizate se află şi Milky Way Minis şi Miniatures, dar şi cutii de bomboane Celebrations. Produsele vizate au termene de expirare începând din 19 iunie 2016 şi până pe 8 ianuarie 2017. Mars Chocolate nu a precizat câte batoane sunt afectate sau care sunt costurile operaţiunii.12
Pagina a fost generata in 0.2284 secunde