Avion de pasageri, dat dispărut de pe radare!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Avion de pasageri, dat dispărut de pe radare!

Externe 19 Mai 2016 / 08:07 710 accesări

Un avion al EgyptAir care făcea legătura între Paris şi Cairo a dispărut în această dimineaţă de pe ecranele radarelor, a anunţat compania aeriană, citată de agenţiile EFE şi AFP, transmite Agerpres.

Într-un scurt comunicat pe reţelele sociale, EgyptAir a informat că zborul 804 era efectuat de un avion de tip Boeing 737-800 care decolase miercuri noaptea de pe aeroportul 'Charles de Gaulle' din Paris, urmând să aterizeze la Cairo joi dimineaţă.

În avion se aflau 59 de pasageri şi 10 membri ai echipajului, potrivit mass-media.

UPDATE:

Autoritățile egiptene au demarat căutarea avionului de pasageri al companiei EgyptAir, dispărut de pe radare

Compania aeriană EgyptAir, al cărei avion a dispărut joi dimineață de pe radare în timp ce se întorcea din Paris la Cairo, a anunțat anterior că au fost angajate toate măsurile necesare în astfel de situații pentru căutarea avionului dispărut, potrivit AFP și Reuters.

Aviația civilă egipteană a început să colecteze informații despre starea tehnică a acestui aparat de zbor.

UPDATE:

Egiptul şi Grecia au desfăşurat în Marea Mediterană avioane şi nave pentru a căuta avionul EgyptAir Paris-Cairo care a dispărut de pe radare în noaptea de miercuri spre joi, a anunţat joi armata egipteană într-un comunicat citat de AFP, scrie Agerpres.

Informaţia a fost confirmată de Ministerul Apărării de la Atena, care a anunţat că a desfăşurat o fregată şi aviaţie militară în sudul Mării Mediterane, relatează Reuters.

Armata egipteană a desfăşurat şi ea avioane de recunoaştere şi nave pentru a încerca să localizeze aparatul şi eventual să salveze supravieţuitori, potrivit comunicatului.

UPDATE:

Piloţii avionului dispărut EgyptAir au lansat un apel de urgenţă cu câteva minute înainte ca aeronava să nu mai poată fi localizată, potrivit unui comunicat al companiei aeriene egiptene, ce contrazice informaţiile anterioare, relatează Le Figaro online.

Mesajul a fost primit la mai puţin de zece minute înainte ca avionul de tip Airbus A320 să nu mai poată fi localizat, a subliat un responsabil al companiei EgyptAir.

Taguri articol
AvionDispărutEgyptairCairoRadare


12
Pagina a fost generata in 0.154 secunde