„Bacalaureat, treaptă spre succes!“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

„Bacalaureat, treaptă spre succes!“

Educație 15 Martie 2019 / 00:15 2236 accesări

Elevii claselor a XII-a ai Liceului Teoretic ”Nicolae Bălcescu” Medgidia se pregătesc intens pentru examenul de Bacalaureat. Un număr de 110 elevi sunt incluși anul acesta în grupul țintă al proiectului ROSE ”Bacalaureat, treaptă spre succes!”, proiect privind învățământul secundar ROSE, Schema de Granturi pentru Licee.

Până în acest moment, în cadrul proiectului s-au desfășurat activități pedagogice și de sprijin: 120 ore de limba romana, 60 ore de matematica, 60 ore de istorie, 40 ore de biologie, 60 ore de stiinte sociale, 20 ore de geografie, 20 ore de fizica, 20 ore de informatica, 56 ore de activitati de dezvoltare personală - activități de cunoaștere de sine si de management personal, activitati de implementare a metodelor activ-participative si de eLearning: au fost publicate și încărcate cursuri on-line pe platforma Moodle (ltnb.reteauaedu.ro).

De asemenea, au fost realizate achiziții: Pachet Basic P ST 83", Sistem video-conferință EVC 130, Boxe AMP-32-20W, Boxe SP-800P, toate aceste materiale fiind folosite în cadrul activităților de învățare.

Deși toți elevii din grupul țintă au susținut o simulare în cadrul proiectului ROSE, elevii Liceului Teoretic ”Nicolae Bălcescu” Medgidia așteaptă cu nerăbdare simularea Examenului de Bacalaureat de săptămâna viitoare.12
Pagina a fost generata in 0.2058 secunde