Bacalaureat: Vineri, proba scrisă la Limba şi literatura maternă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Bacalaureat: Vineri, proba scrisă la Limba şi literatura maternă

Educație 19 August 2022 / 08:52 727 accesări

Sesiunea de toamnă a Bacalaureatului va continua vineri cu proba scrisă la Limba şi literatura maternă, care va fi susţinută de candidaţii din partea minorităţilor naţionale, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.

Aproape 35.000 de candidaţi s-au înscris pentru a susţine examenul naţional de Bacalaureat în sesiunea august - septembrie, care a început marţi cu proba scrisă la Limba şi literatura română.

Probele de evaluare a competenţelor (lingvistice şi digitale) sunt programate în perioada 22 - 29 august (cu excepţia zilelor de 27 şi 28 august).

Rezultate, în format anonimizat, vor fi afişate pe 31 august (până la ora 12.00).Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 12,00 - 18,00, atât în format clasic/letric, cât şi electronic. Candidaţii vor completa inclusiv o declaraţie-tip în care se menţionează că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei este finală şi poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere.

Rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor, vor fi comunicate în data de 3 septembrie.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2153 secunde