Băiețel de 8 ani în stare critică la spital după ce a fost mușcat de câini

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Băiețel de 8 ani în stare critică la spital după ce a fost mușcat de câini

31 Martie 2017 / 08:46 566 accesări

Un băiețel de 8 ani este internat în stare critică la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca, unde a ajuns cu 30 de mușcături de câini, pe corp şi pe faţă. El a fost operat timp de şase ore, în noaptea de joi spre vineri.

Directorul medical al Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca, Călin Lazăr, a declarat, vineri, că băiețelul prezenta între 20 și 30 de mușcături pe întreaga suprafață a corpului, inclusiv pe față.

”Joi seara a fost adus la spitalul nostru cu o ambulanță de la Turda un băiețel de 8 ani, conștient, care prezenta mușcături multiple de câine, între 20 și 30, pe toată suprafața corpului, și pe față, trei cu smulgere de mușchi la nivelul axilei stângi, pectoral stâng și partea dorsală stângă. A intrat imediat în operație, au fost efectuate suturi, deocamdată este în stare critică. A fost o operație masivă pentru oprirea hemoragiilor, intervenția a durat circa 6 ore și a fost efectuată de o echipă întreagă și de 2 chirurgi plasticieni. Băiețelul este intubat, ventilat, așteptăm să vedem cum vor evolua lucrurile, pentru că pot să apară complicații”, a spus Lazăr.

Potrivit acestuia, în întreaga sa carieră de medic nu a mai văzut un astfel de caz de copil mușcat de câini.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2198 secunde