Băiețelul dispărut din Pecineaga este căutat în fosele unei ferme de porci

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Băiețelul dispărut din Pecineaga este căutat în fosele unei ferme de porci
Eveniment 04 Noiembrie 2019 / 10:12 635 accesări 1 comentariu

Micuțul Alexandru Iulian Bițică, în vârstă de 8 ani, din Pecineaga, dispărut din fața casei părinților săi sîmbătă, în jurul orei 15, când a ieșit la joacă, a fost căutat încă de la anunțarea dispariției cu importante forțe polițienești - peste 150 de polițiști și toată logistica de care se dispune - dar și de voluntari, fără încetare, dar, din păcate și fără rezultat. Ultima pistă pe care se merge acum este dată de un localnic din Pecineaga, care a anunțat duminică seară În cursul serii trecute, pe pagina de facebook a Asociației Umanitare Solidarity Children a fost postat un text potrivit căruia un localnic din Pecineaga a găsit rolele băiatului dispărut, la marginea localității, pe drumul care duce spre ferma de porci din localitate, acolo unde se află aşa-zisele haznale pline cu dejecţii provenite de la complexul zootehnic.

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au început, de la ora 7.00 a acestei dimineți, procesul de evacuare a bazinelor din apropierea fermei. La căutările minorului participă din cadrul ISU Constanța două autospeciale de scafandri cu doi ofițeri și trei subofițeri, un autocamion de intervenție cu o motopompă de capacitate mare cu 3 subofițeri și o altă motopompă de la Detașamentul Cernavodă. Potrivit reprezentanților ISU Constanța, procesul de evacuare a dejecțiilor din bazinul adânc de 6 mar putea dura în jur de 6 ore.

Loading...

1 comentariu

Andrei 09:43:09 / 05 Noiembrie 2019
m

este putin probabil sa fie in acea fosa,deoarece este un baiat istet si cunostea ca nu poate si nu are voie sa intre acolo,mai mult decat atat nu este anotimpul ,de scaladat,iar el nu/si lasa rolele , pentru un copil de la tara,rolele,bicicleta,trotineta,inseamna foarte mult si nu renunti la ele asa oricum.Cred ca a fost luat de cineva,varianta mama lui este viabila.Sa de Dumnezeu sa fie in viata.

Adaugă comentariul tău





NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.



Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2042 secunde