Bani pentru păduri de la APIA! Mai aveţi timp până pe 17 noiembrie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Bani pentru păduri de la APIA! Mai aveţi timp până pe 17 noiembrie
Social 14 Noiembrie 2017 / 17:31 301 accesări 0 comentarii

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) reaminteşte potenţialilor beneficiari că data-limită de depunere a Cererilor de sprijin pentru accesarea Schemei de ajutor de stat „Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite”, aferentă Măsurii 8 „Investiții în dezvoltarea zonelor împădurite și îmbunătățirea viabilității pădurilor”, Submăsura 8.1 „Împăduriri și crearea de suprafețe împădurite” din cadrul PNDR 2014 - 2020, este 17 noiembrie 2017, ora 14.30.
Reamintim că alocarea financiară pentru cea de a doua sesiune de depunere este de 50.000.000 euro, iar valoarea maximă a sprijinului public pentru un proiect acordat în baza schemei de ajutor de stat, care înglobează toate costurile standard aferente Primei 1, respectiv Primei 1 și Primei 2, după caz, plătite pe durata de aplicare a contractului de finanțare, este de 7.000.000 euro. Pentru a putea beneficia de sprijin în cadrul schemei de ajutor de stat „Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite”, aferentă Măsurii 8, potențialii beneficiari trebuie să respecte condițiile îndeplinirii criteriilor de eligibilitate prevăzute în schema de ajutor de stat și detaliate în Ghidului Solicitantului pentru schema de ajutor de stat aprobat prin Ordinul Ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale nr.287/2017, publicat pe site-ul APIA: www.apia.org.ro, secţiunea „Măsuri de sprijin și IACS”, subsecţiunea „Măsuri delegate din PNDR”.

Taguri articol

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Anunț important APIA!
Anunț important APIA! 573 accesări
Pagina a fost generata in 0.2669 secunde