Bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie, reținut de polițiștii constănțeni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie, reținut de polițiștii constănțeni
Eveniment 14 Februarie 2018 / 08:24 518 accesări 0 comentarii

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de tâlhărie calificată, polițiștii din cadrul I.P.J. Constanța, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța, au identificat un tânăr, de 21 de ani, din localitatea Flămânzi, județul Botoșani, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, la data de 06.12.2017, tânărul în cauză, ar fi pătruns în interiorul unui autoturism, din municipiul Constanța, de unde ar fi sustras un memory-stick iar în momentul surprinderii de către proprietarul autoturismului în cauză, tânărul l-a lovit pe acesta, cu un corp dur înzona superioară a corpului.

Polițiștii constănțeni l-au reținut pe tânăr pentru o perioadă de 24 deore, introducându-l în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 13februarie a.c. va fi prezentat instanței de judecată cu propunere dearestare preventivă.

La acțiune au participat și polițiști din cadrul I.P.J. Tulcea.

Taguri articol
Loading...
loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2101 secunde