Bănuiți de tâlhărie și furt, reținuți de polițiștii constănțeni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Bănuiți de tâlhărie și furt, reținuți de polițiștii constănțeni

Eveniment 27 Noiembrie 2018 / 10:01 615 accesări

Bătrână tâlhărită în propria casă

Ca urmare a cercetărilor efectuate în cazul comiterii unei infracțiuni de tâlhărie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au identificat doi bărbați, în vârstă de 28, respectiv 30 de ani, ambii din Constanța, bănuiți de comiterea faptei.

La data de 19 noiembrie a.c., în jurul orei 22.30, cei doi bărbați ar fi pătruns în locuința unei femei, în vârstă de 80 de ani, din Constanța, de unde ar fi sustras 400 de lei și un telefon mobil, după ce au amenințat persoana vătămată cu un cuțit.

Pentru probarea activității infracționale a celor doi bărbați, polițiștii constănțeni, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat trei percheziții domiciliare pe raza municipiului Constanța.

În urma activităților de cercetare, polițiștii constănțeni au reținut în sarcina celor doi bărbați alte trei fapte de tâlhărie, comise în locuințe, precum și trei infracțiuni de furt din locuință, toate având loc peraza municipiului Constanța, pe parcursul lunii noiembrie a.c. Prejudiciul total, estimat la aproximativ 11.000 de lei, a fost recuperat în proporție de 25 % și a fost predat persoanelor vătămate.

Polițiștii constănțeni i-au reținut pe cei doi bărbați pe bază de ordonanțe, pentru o perioadă de 24 de ore, introducându-i în arestul I.P.J. Constanța, urmând ca la data de 27 noiembrie a.c. să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Supermarketuri prădate

La data de 26 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție au identificat o femeie, în vârstă de 57 de ani, din județul Tulcea, care ar fi sustras, dintr-un supermarket, din municipiul Constanța, mai multe bunuri. Prejudiciul, în valoare de 108 lei, a fost recuperat și predat societății comerciale.

La data de 26 noiembriea.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție au identificat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Năvodari, care ar fi sustras, dintr-un supermarket din municipiul Constanța, mai multe articole cosmetice. Prejudiciul, în valoare de 182 de lei, a fost recuperat și predat societății comerciale.

În ambele cazuri, polițiștii constănțeni efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2094 secunde