Barack Obama, în vizită la Milano

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Barack Obama, în vizită la Milano

08 Mai 2017 / 20:28 1664 accesări
Sursa foto: huffingtonpost.it

Sursa foto: huffingtonpost.it

Fostul președinte american Barack Obama a vizitat luni după-amiaza Catedrala din Milano, în cadrul unei vizite de două zile în Italia, prima sa deplasare publică în străinătate după ce i-a cedat locul la Casa Albă succesorului său Donald Trump, la 20 ianuarie, relatează AFP.

Sosit luni la prânz în capitala Lombardiei, Obama a fost salutat la hotel de o mulțime de fani, pentru a se deplasa apoi la Domul din Milano, urmând ca seara să ia cina împreună cu fostul premier Matteo Renzi și un mic grup de antreprenori locali la Institutul de studii politice internaționale.

Marți, Obama urmează să primească cheile orașului de la primarul Giuseppe Sala, într-o întâlnire cu ușile închise. Fostul lider de la Casa Albă va lua apoi cuvântul, de la ora locală 14.00 (12.00 GMT) în cadrul summitului mondial consacrat alimentației "Seeds&Chips — The Global Food Innovation Summit", consacrat anul acesta impactului tehnologiei asupra schimbării climatice și securității alimentare.

Barack Obama va avea ocazia de a dialoga în marja summitului cu fostul său bucătar de la Casa Albă Sam Klass, care a fost și consilier pe probleme de nutriție. Alimentația sănătoasă a fost una din temele preferate ale fostei Prime Doamne Michelle Obama, amintește AFP.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.185 secunde