Bărbat cu leziuni şi arsuri grave în urma unui incendiu ce a cuprins două case la Constanţa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Bărbat cu leziuni şi arsuri grave în urma unui incendiu ce a cuprins două case la Constanţa

Eveniment 13 Aprilie 2021 / 21:12 657 accesări
Imagine arhiva, ISU Dobrogea

Imagine arhiva, ISU Dobrogea

Un bărbat a suferit leziuni şi arsuri pe corp, fiind transportat la spital, iar o femeie s-a intoxicat cu fum şi i s-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului, în urma unui incendiu ce a cuprins, marţi seara, două case învecinate din municipiul Constanţa.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea", pompierii au fost solicitaţi să intervină, printr-un apel primit la 112, la locul unde ardeau cele două case deplasându-se patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară, un echipaj de terapie intensivă mobilă şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ).

"La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta generalizat pe întreaga suprafaţă, ardea cu flacără deschisă", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU "Dobrogea", Anamaria Stoica.

Ea a mai spus că o femeie şi un bărbat au fost scoşi din flăcări de doi pompieri care se aflau în zonă, în afara orelor de serviciu, intervenind rapid la vederea incendiului.

Conform SAJ Constanţa, cele două victime sunt un bărbat de 65 de ani, cu leziuni pe 25% din suprafaţa corporală şi arsuri ale căilor respiratorii, care a fost dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe şi o femeie, de 60 de ani, intoxicată cu gazele provenite de la incendiu, care a refuzat să fie transportată la spital.

Incendiul a fost localizat şi stins în aproximativ o oră.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1885 secunde