Bărbat eliberat din închisoare, infectat cu HIV, a mușcat un polițist

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Bărbat eliberat din închisoare, infectat cu HIV, a mușcat un polițist
Eveniment 11 Octombrie 2020 / 22:05 308 accesări

Duminică, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, în apropierea stației CF Medgidia, au fost solicitați de șeful de tren să îi acorde sprijin, întrucât în tren se află o persoană fără mască de protecție și fără bilet.

Persoana în cauză, la vederea poliţiştilor, a devenit recalcitrantă, a refuzat să îşi decline identitatea, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii la sediul Postului de poliţie TF Medgidia. La coborârea din tren, bărbatul a devenit violent, luându-se măsura imobilizării.

În momentul în care a fost încătuşat, în jurul orei 15.00, bărbatul a încercat să îi lovească pe poliţişti, reuşind să îl muşte pe unul dintre ei de antebraţul stâng, partea superioară.
În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză a fost eliberat din penitenciarul Poarta Albă, în cursul zilei de astăzi. Totodată, s-a stabilit şi faptul că acesta este infectat cu virusul HIV.
În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi transmiterea sindromului imunodeficitar dobândit, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

În prezent, bărbatul se află la sediul Postului de Poliţie TF Medgidia, urmând a fi prezentat, în scurt timp, Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Starea poliţistului este una bună, stabilă. Acesta nu a necesitat îngrijiri medicale de specialitate.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1187 secunde