Bărbatul care şi-a înjunghiat soţia în parcarea centrului comercial Vivo din Constanța, reţinut pentru 24 de ore

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Bărbatul care şi-a înjunghiat soţia în parcarea centrului comercial Vivo din Constanța, reţinut pentru 24 de ore

Justiție 30 Septembrie 2023 / 17:04 950 accesări

Bărbatul care a înjunghiat, vineri, o femeie în parcarea unui centru comercial din municipiul Constanţa, victima fiind transportată la spital, a fost reţinut pentru 24 de ore, a anunţat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanța.

"Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa - Secţia 2 Poliţie, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 40 de ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de tâlhărie, violenţă în familie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Acesta a fost condus şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. Astăzi, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propunere legală", a transmis IPJ Constanţa.


Bărbatul care a înjunghiat-o este soţul victimei şi avusese emis împotriva sa un ordin de protecţie, cei doi fiind în curs de divorţ.

Potrivit unor surse judiciare, ordinul fusese emis după ce, pe 16 septembrie, soţia a reclamat la poliţie că a fost tâlhărită de partenerul ei de viaţă. A doua zi, femeia şi-a retras plângerea, spunând că s-au împăcat şi că i-au fost înapoiate bunurile ce-i fuseseră luate, nemaifiind justificat ordinul de protecţie.rse judiciare, ordinul fusese emis după ce, pe 16 septembrie, soţia a reclamat la poliţie că a fost tâlhărită de partenerul ei de viaţă. A doua zi, femeia şi-a retras plângerea, spunând că s-au împăcat şi că i-au fost înapoiate bunurile ce-i fuseseră luate, nemaifiind justificat ordinul de protecţie.Ştiri recomandate

12