Bărbatul sau femeia?! Cine cheltuiește mai mult de sărbători, în România

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Sondaj cu rezultate surprinzătoare Bărbatul sau femeia?! Cine cheltuiește mai mult de sărbători, în România
Lifestyle 24 Aprilie 2019 / 15:38 499 accesări 0 comentarii

Un studiu recent arată cu adevărat ce se întâmplă în pragul sărbătorilor pascale în România. Un număr de 8 din 10 români intenţionează să ofere daruri cu ocazia sărbătorilor de Paşti iar 83% vor petrece sărbătorile acasă, potrivit unui studiu realizat de o companie de profil. Conform rezultatelor acestuia, 81% din respondenţii femei intenţionează să facă cadouri de Paşti, în timp ce numai 76% dintre bărbaţi au declarat că vor face cadouri cu această ocazie.

Bărbaţii declară într-un procent de 73% că intenţionează să ofere cadouri soţiilor sau partenerelor, în timp ce 62% din femei susţin că soţul sau partenerul este prima opţiune pentru un cadou de Paşti, arată studiul Reveal Marketing Research. Pe de altă parte, 56% dintre femei au declarat că vor oferi cadouri părinţilor, în timp ce numai 47% dintre bărbaţi au afirmat că vor face acest lucru.

MAJORITATEA ROMÂNILOR PETREC SĂRBĂTORILE ACASĂ

Cu privire la locul unde vor petrece sărbătorile de Paşte, 83% dintre respondenţi susţin că vor petrece sărbătorile pascale acasă, în familie, şi că vor merge la biserică în noaptea de Înviere. Un sfert dintre românii cu vârste cuprinse între 30 şi 44 de ani spun că anul acesta de Paşte vor merge în vizită la rude sau la prieteni.

Pe de altă parte, două din 10 femei au afirmat că ţin post în Săptămâna Mare, în timp ce doar 14% din bărbaţi fac acest lucru. Jumătate din respondenţi au transmis că nu obişnuiesc să ţină post. Deşi numai 8% din totalul respondenţilor afirmă că ţin tot postul, procentul creşte până la 22% în rândul respondenţilor cu studii primare.

Studiul a fost realizat în perioada 8-19 aprilie 2019, pe un eşantion de 1.001 persoane. Marja de eroare este de ą 3,1%.

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău





NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.



Pagina a fost generata in 0.1378 secunde