Baroul Bucureşti discută, pe 6 septembrie, cererea lui Macovei de excludere a lui Ponta din rândul avocaţilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Baroul Bucureşti discută, pe 6 septembrie, cererea lui Macovei de excludere a lui Ponta din rândul avocaţilor

Justiție 05 Septembrie 2016 / 17:15 329 accesări

Membrii Consiliului Baroului Bucureşti discută, marţi, cererea Monicăi Macovei de excludere din rândul avocaţilor a fostului premier Victor Ponta pe motiv că i-a fost retras titlul de doctor în Drept în baza căruia a fost primit în avocatură fără examen.

Europaramanetarul Monica Macovei va fi prezent, marţi, la sediul Baroului Bucureşti, începând cu ora 14.00, pentru a-şi susţine cererea.

Pe 31 august, şedinţa Consiliului a fost suspendată la cererea lui Macovei, având în vedere că era necesară prezenţa sa la Parlamentul European.

„Vreau să mă duc la Baroul Bucureşti pentru a argumenta juridic excluderea din profesie a lui Victor Ponta, al cărui titlu de doctor în Drept a fost retras de ministrul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice. Nu mă interesează personajul Ponta, ci respectarea legii”, a scris, pe Facebook, Monica Macovei.

Victor Ponta a fost prezent la şedinţa din 31 august a Consiliului Baroului Bucureşti unde a susţinut că retragerea titlului său de doctor este în procedura plângerii prealabile.12
Pagina a fost generata in 0.1668 secunde