,,Baschet în familie”, la Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Marți seară, în Sala Sporturilor ,,Baschet în familie”, la Constanța
Sport 16 Mai 2018 / 14:50 585 accesări 0 comentarii

Sala Sporturilor din Constanța a găzduit marți seară evenimentul ,,Baschet în familie”, organizat de Baschet Club Athletic Constanța, împreună cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, cu prilejul Zilei Internaționale a Familiei, care este sărbătorită la 15 mai. .

,,15 mai este declarată Ziua Internațională a Familiei, însă de cele mai multe ori rămâne doar o dată oficială, fără a transmite un mesaj sau a crea un impact în comunitate. Spunem prea ușor cuvântul “familie”, o mai lăsăm pe ultimul loc pentru că suntem ocupați, stresați, timpul nu ne ajunge niciodată ca să-i mai sunăm pe cei dragi sau din contră, ca să ne construim propria familie. Nu întâmplător această zi poate fi considerată un semnal de alarmă asupra superficialității cu care sunt tratate valorile familiei în prezent, dar și rolul acesteia în societate. Pe 15 mai 2018, Constanța a spus astfel „stop!” din goana cotidiană, dorind să reunească oamenii în familie, să-i țină mai aproape, prin activități interactive, de comunicare, (auto)-cunoaștere, descoperire si joc. Acestea s-au desfășurat într-o acțiune comună, dedicată aceluiași scop, sub sloganul „Cu MICA cu MARE, Familia e cea mai TARE!”, a declarat Andrei Talpeș, team manager BC Athletic Constanța

Evenimentul a fost un real succes, peste 500 de oameni fiind prezenți la Sala Sporturilor, organizatorii fiind surprinși de câte de familii au răspuns pozitiv la inițiativa clubului constănțean. Iar pentru jucătorii și staff-ul Baschet Club Athletic Constanța, aflați la finalul unui sezon lung și greu, acest eveniment a constituit o încărcare cu energie pozitivă pentru Turneul Final din Liga 1 de baschet masculin, care se va desfășura la Brăila, în perioada 27-29 mai.

Loading...
loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1861 secunde