Baschetbalistele de la CS Phoenix-Ştiinţa, învingătoare la Bucureşti

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Baschet feminin / Liga Naţională Baschetbalistele de la CS Phoenix-Ştiinţa, învingătoare la Bucureşti
Sport 15 Decembrie 2019 / 10:11 331 accesări 0 comentarii

Echipa feminină de baschet CS Phoenix-Știința Constanţa a câştigat, sâmbătă, în deplasare, partida cu Rapid Bucureşti, din etapa a 10-a a Ligii Naţionale, Grupa Est. Baschetbalistele constănţene s-au impus cu scorul de 77-66, la pauză 38-27.

Scorul pe sferturi în meciul Rapid - Phoenix-Ştiinţa: 11-18, 16-20, 25-20, 14-19.

Punctele formaţiei constănțene au fost înscrise de Lauren Brozoski 26, Donasja Scott 20, Diana Vaţi 16, Vladinka Erak 8, Andreea Beldian 3, Katarina Matijevic 2 şi Andreea Mititelu 2. A mai evoluat Mădălina Geleriu.

„După o perioadă încărcată din toate punctele de vedere am găsit totuși resurse pentru a ne prezenta așa cum se cuvine în Liga Națională de baschet feminin. Eforturile noastre au fost răsplătite la final cu o victorie importantă pentru noi în perspectiva evoluțiilor din meciurile viitoare și a finalului de an care se apropie”, a fost mesajul postat pe pagina oficială de Facebook Phoenix Stiinta Constanta.

Baschetbalistele pregătite de Carmin Popa și Ramona Coroamă vor juca în etapa viitoare pe teren propriu, în Sala Sporturilor din Constanţa, sâmbătă, 21 decembrie, de la ora 19.00, cu CSM Agronomia Bucureşti.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.144 secunde