Baschetbalistele de la CS Phoenix-Știința vor înfrunta liderul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Baschet masculin / Liga Naţională

Baschetbalistele de la CS Phoenix-Știința vor înfrunta liderul

Sport 07 Februarie 2020 / 09:22 696 accesări

În etapa a 11-a a Ligii Naţionale de baschet feminin, Grupa B, echipa CS Phoenix-Ştiinţa Constanţa a pierdut, miercuri seară, în deplasare, întâlnirea cu CS Agronomia Bucureşti, scor 66-71, la pauză 31-41.

Scorul pe sferturi în meciul CS Agronomia - CS Phoenix-Știința: 21-14, 20-17, 12-19, 18-16.

Punctele formaţiei constănțene au fost marcate de Lauren Brozoski 28, Andreea Beldian 14, Vladinka Erak 11, Donasja Scott 9, Katarina Matijevic 2 şi Mădălina Geleriu 2.

„Începutul de an ne-a găsit mai mult pe drumuri iar acest lucru se reflectă direct asupra rezultatelor obținute în faza a doua a Ligii Naționale la baschet feminin. Mai mult decât atât, deplasările încep să se transforme într-un adevărat coșmar pentru noi în acest sezon.

Dacă în meciurile din Sala Sporturilor din Constanța n-am mai cunoscut gustul amar al înfrângerii de două luni, lucruri se schimbă radical când trebuie să evoluăm departe de casă. Asta nu este însă nici o scuză pentru noi, mai ales că în fiecare dintre partidele din deplasare jucate în acest an am pornit cu prima șansă la victorie.

Din fericire avem puterea de a ne accepta înfrângerile, oricât de dureroase ar fi ele, și încrederea că tot noi vom fi cele care vor îndrepta lucrurile”, a fost mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a clubului constănţean.

Sâmbătă, 8 februarie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor, în etapa a 12-a a Ligii Naţionale de baschet feminin, Grupa B, CS Phoenix-Ştiinţa (locul 3, 15 puncte) va întâlni pe ACS KSE Tg. Secuiesc (locul 1, 18 puncte). Pentru baschetbalistele antrenate de Carmin Popa și Ramona Coroamă se anunţă un meci dificil, oaspetele dorind să bifeze a zecea victorie, pentru a se menţine pe prima poziţie cu punctaj maxim.12
Pagina a fost generata in 0.1808 secunde