Baschetul masculin a încheiat anul la Sala Sporturilor, cel feminin îl deschide cu partida de sâmbătă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Baschet / Liga Naţională Baschetul masculin a încheiat anul la Sala Sporturilor, cel feminin îl deschide cu partida de sâmbătă
Sport 04 Ianuarie 2019 / 10:48 249 accesări 1 comentariu
Baschetbalistele de la CS Phoenix-Știința vor evolua sâmbătă seară pe teren propriu

Baschetbalistele de la CS Phoenix-Știința vor evolua sâmbătă seară pe teren propriu

Iubitorii baschetului au fost ultimii care au putut urmări la sfârşitul lunii decembrie a anului trecut două partide de baschet masculin şi tot ei vor putea asista la primul meci oficial programat în Sala Sporturilor în 2019. Sâmbătă, de la ora 18.00, în Grupa roşie a Ligii Naţionale, faza a doua a sezonului 2018-2019, echipa CS Phoenix-Știința Constanţa va întâlni pe CSM Târgovişte.

În primele două meciuri susţinute în deplasare în Grupa roşie a Ligii Naţionale, baschetbalistele antrenate de Predrag Stanojcic și Volha Tamirgeanu au pierdut întâlnirile de la Satu Mare şi Sf. Gheorghe. Rezultate: 70-98 (37-50) cu CSM Satu Mare şi 60-82 (34-37) cu ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe.

BC ATHLETIC VA JUCA LA MEDIAŞ

În etapa a 11-a, Ligii Naţionale de baschet masculin, Grupa B, formaţia BC Athletic Constanța va înfrunta, în deplasare, pe CS Municipal Mediaş. Baschetbaliştii antrenaţi de Alexandru Olteanu, Bogdan Ivanovici, Vladimir Mihai și Vasile Pașca au obţinut o victorie categorică în penultimul joc susţinut anul trecut şi au fost la câteva secunde de un succes în duelul cu CSO Voluntari.

Rezultate: 120-33 (70-12) cu CS Cuza Sport Brăila şi 65-67 (42-36) cu CSO Voluntari.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1996 secunde