Bătăi, torțe și petarde pe Arena Națională

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Incidente grave între suporteri în partida România - Polonia Bătăi, torțe și petarde pe Arena Națională
Sport 12 Noiembrie 2016 / 10:00 1110 accesări 2 comentarii

14 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, vineri seară, la Arena Națională, la meciul România-Polonia, două dintre acestea, printre care și un cetățean polonez, fiind transportate la spital, a declarat Alis Grasu, managerul Ambulanței București-Ilfov.

„Am avut 14 intervenții la meciul de aseară, dintre acestea doar două persoane au fost transportate la spital – un cetățean român și un cetățean polonez. Cetățeanul român cu sindrom coronarian și transportat la Spitalul Sfântul Pantelimon, cetățeanul polonez cu dureri abdominale a fost transportat la Spitalul de Urgență Floreasca. În celelalte situații cu fost traumatisme, intoxicații, atacuri de panică. Am avut la stadion trei mașini de tip C- cu medici, asistenți și voluntari, patru mașini de tip B-cu medici, asistenți și voluntari. La centrul de comandă au fost medic, asistent coordonator. Am avut în total 53 de voluntari, șapte medici la cele șapte cabinete. Întregul persoanal a fost adus din tură liberă pentru a nu afecta activitatea medicală în București.”, a declarat Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov.

Reprezentanții Jandarmeriei Capitalei au declarat, ca un bilanț provizoriu, că 12 suporteri polonezi și cinci români au fost conduși la secțiile de Poliție după ce au fost protagoniștii mai multor incidente, înainte și în timpul partidei de fotbal.

ȘAPTE PERSOANE, PRINTRE CARE DOI SUPORTERI POLONEZI, REȚINUTE PENTRU 24 DE ORE

Șapte persoane, printre care doi suporteri polonezi, au fost reținute pentru 24 de ore, vineri seară, fiind puse sub urmărire penale pentru încaierare, în urma mai multor incidente care au avut loc înainte de meci în zona Arenei Naționale, anunță Poliția Capitalei.

Cele șapte persoane, dintre care doi polonezi și cinci români, au făcut parte din două grupuri care au provocat scandal în zona Arenei Naționale, înainte de meci, au declarat reprezentanți ai Poliției Capitalei.

Loading...

2 comentarii

De.ce.nu se.spune.adevarul... 14:15:41 / 12 Noiembrie 2016
BAS...

Adevarul.e.ca Hagi si generatia lui de aur nu ar fi avut rezultate daca se nasteau in perioada .....basista!. Ma imtrebati de CE?....Pentru ca n ziua de astazi nu si ar fi permis familia lui hagi sau popescu sa si duca copilu la fotbal....Pentru ca costa ....Ei au avut oportumitatea sa faca totul gratis....Acum echipamentul....sc de fotbal costa si nu putin.Sportul romamesc nu mai este subventionat nu mai este un sport de masa cum era pe timpul.lui HAGI.Acum politicienii..basisti...au alta prioritate...vine sf lumii! De.trebuie sa.se pregateasca sa FURE cat mai mult pt ca vine.....sfarsitul lumiii..alta scuza nu i...Ca sa.spui.ca mai.greu a fost CAND NI SA LUAT.DECAT ...CAND NI SA DAT..O SA.MAI AVEM SALARII MARITE CAND SO INDREPTA OCHIUL LUI..... BASESCU..LA FEL.SI CU FOTBALUL CARE ESTE STRANS LEGAT DE NIVELUL DE TRAI PE CARE LA M SPUS MAI SUS...NU NE MAI CALIFCAM NICO O DATA LA UN TURNEU FINAL MONDIAL SAU EUROPEĂN DE.FOTBAL DIM CAUZA LUI ......BASESCU...PT CA NU AM.BANII.SA.MI.DUC COPILUL.LA SC DE FOTBAL A LUI HAGI...COPILUL FIIND INZESTRAT.. NU VOM BATE PE NIMENI DACA GANDIM BASIST....MAI GREU A FOST NU CAND NI SA LUAT.. CI CAND NI SA .. ..SA TI FIE RUSINE.. RUSINNEE TRAIAN BASESCUUU!

Negru Vasilica 19:16:01 / 12 Noiembrie 2016
Lucru la domiciliu part-time

Lucru la domiciliu part-time! Castiguri foarte motivante! Succes asigurat! Nu se compara cu nimic! Atentie, oferta este speciala! Comision direct motivant! Garantia seriozitatii este aici! Cel mai puternic sistem! Alegerea cea mai buna pentru tine! Merita! Cere detalii pe adresa de email:vasilica.negru@yahoo.com

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1778 secunde